Win een Sam Adams zomerpakket!

Samuel Adams prijsvraagKorte broek aan, liters zonnebrand in huis en maar klagen onder de parasol dat het zo warm is. Het is eindelijk mooi weer in Nederland. En wat is dan beter dan met je rood verbrande harses bier te drinken in je achtertuin? Niks natuurlijk.

Aan het weer kunnen we weinig doen. Aan het bier gelukkig wel. Tijd voor de Bestetotnutoe mooi weer prijsvraag. We geven dit keer een heus pakket weg. En niet zo maar een pakket, een pakket van een van de beste mooiweerbieren ter wereld. Het enige echte Sam Adams zomerpakket!!

In onze perfect pils serie roemden we de Sam Adams Boston lager al. Zomers en heerlijk, maar met meer dan genoeg smaak om zo maar achteloos weg te klokken. Over het glaswerk van Samuel Adams hebben we nog wel eens ” mixed messages” af gegeven. Eerst waren we niet over te spreken maar omdat we nogal principeloos zijn hebben we daar ook onze mening in omgegooid. Na ze daadwerkelijk zelf te hebben geprobeert moesten we toch op onze schreden terugkeren.

Tijd dus voor jou om het zelf te proberen. We geven twee flesjes Sam Adams weg. En omdat je niet alleen hoort te drinken, doen we ook nog eens twee glazen bij. En om compleet in stijl te blijven krijg je van ons de barmat en opener er ook gewoon bij.

Wat moet je doen? Niet zo veel, beschrijf je ideale zomerse bierdrinkmoment. Mail dat voor 30 juni 2013 naar hayo@bestetotnutoe.nl. We pikken er de leukste uit en die wint. Hoe simpel wil je het hebben? Zoals je weet zijn wij altijd gevoelig voor omkoping en over de uitslag corresponderen wij graag!

Dus, ga die zomer met stijl in en doe mee!

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Een gedachte over “Win een Sam Adams zomerpakket!

  • juli 22, 2013 om 16:23
    Permalink

    vies bier bestaat niet! 🙂 dus je drink alles

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.