Westvleteren: we blijven proberen

Tijd voor een update over onze pogingen om Westvleteren 12 te bestellen. Want we zijn op zoek naar het beste bier en dat is natuurlijk Westvleteren 12. Maar hoe kom je eraan? In de winkel kopen kan niet. Je moet naar de abdij om het daar te kopen van de monniken. Maar dat wil iedereen en daarom moet je eerst bellen om een bestelling te plaatsen.

En dat bellen is gelijk het probleem. Afgelopen donderdag stonden de lijnen open en we hebben continu gebeld. Helaas is de abdij zo slecht bereikbaar dat we al blij waren als we een ingesprekstoon kregen. Zo desperaat dus.

Maar we geven niet op! We zijn tenslotte op een missie. We moeten en zullen onze kratten Westvleteren 12 binnenhalen al is dit het laatste wat we doen. Binnenkort is er een nieuwe belkans en dan hangen we weer aan de lijn.

Vergeet niet om mee te doen met onze wedstrijd. Raad wanneer we onze kratten Westvleteren 12 kunnen kopen. Zit je er het dichtste bij, dan win je zes flesjes van dit kostbare vocht.

Dus mail jouw datum naar hayo@bestetotnutoe.nl en doe mee!

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

9 gedachten over “Westvleteren: we blijven proberen

 • mei 20, 2010 om 21:39
  Permalink

  >In de winkel kopen kan niet.

  Tuurlijk wel, als je maar je adresjes weet. Mijn IJmuidens biermannetje heeft het af en toe. En vorige week nog twee Westvleteren 12 in Amsterdam gekocht voor de luttele som van €12,- per flesje (dat is dus ongeveer een euro per slok). Maar in geval van bierdrinken met een missie mag geld uiteraard geen rol spelen. 😉

  Beantwoorden
 • juni 12, 2010 om 14:18
  Permalink

  Ga eens eten bij het Elfde Gebod in Antwerpen (naast de grote kerk) en bestel gewoon een Westvleteren 12. Staat waarschijnlijk niet op de kaart maar af en toe hebben ze het gewoon op krat in de kelder staan 😉

  Beantwoorden
 • juni 15, 2010 om 22:20
  Permalink

  moeilijk? dinsdag bellen week erop ophalen vandaag weer kratje gehaald kan bij westvleteren 12 maar 1 bak per auto.

  groeten

  Beantwoorden
 • september 20, 2010 om 15:10
  Permalink

  Emiel,

  We hebben het gezien. We gaan er dit keer alles aan doen om een kratje te bemachtigen!

  Beantwoorden
  • april 21, 2013 om 13:18
   Permalink

   Much in the same way you or I never touch tea or coffee, my loniathg of brown fluids extends to beer. As such, I didn’t taste it, but I am reliably informed it is the stuff that dreams are made of.I’m now in Epernay and the tables have turned.PS just found your blog. Bookmarked it for the swearing alone. And no, I don’t have a clue how you can sign up to this drivel. Except that I know that you should. I’ll ask the more experienced blogging community for their assistance on the matter.

   Beantwoorden
 • Pingback: Bestetotnutoe’s callcenter belt Westvleteren en faalt » bestetotnutoe.nl

 • Pingback: Top 10 beste bieren 2010 » bestetotnutoe.nl

 • mei 23, 2014 om 14:44
  Permalink

  Great, thanks for sharing this article. Really Cool. ededcdgdfedb

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.