Wat dronken we? Een week in bier

Arnoud: Een St. Feuillien Cuvée de Noël. Ik drink gewoon graag winterbier en deze is niet voor niks derde geworden in onze test. Lekker kruidig, precies wat je wilt op een koude dag.

Hayo: X-porter van Brouwerij De Molen en Midtfyns. Deze Nederlands-Deense combi zou een porter moeten zijn. Ik proef het niet. Wat mij betreft, is dit gewoon een heel heftige stout. Nou kan De Molen dat uitstekend brouwen, dus is hij prima te drinken.

Arnoud: La Trappe puur. Al voor de tweede keer. En nog steeds kan ik me nauwelijk herinneren hoe hij smaakt. Dat is nooit een goed teken. Ik meen wel lekker en wat zurig. Ik twijfel: gewoon nog een keer proberen of laten voor wat hij is.

Hayo: Gordons Xmas, ach ja, soms vind je nog wat bij het opruimen van de kerstspullen.

Arnoud: Weet je wat ook lekker is? Een La Trappe Quadrupel. Al vaker vonden we die ondergewaardeerd, maar ook als winterbier kan hij er prima mee door.

Hayo: Rochefort 10. Gelukkig viel de brand mee, maar voor de schrik toch nog maar een Rochefort 10. Wat is dit toch een klassieker.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.