Wat dronken we? Een week in bier

Hayo: We begonnen deze week met een Hop Ottin’ IPA van Anderson Valley. Vorige week dronk ik hun Oatmeal stout en die was heerlijk. Deze is prima te doen. Maar de IPA’s worden wel wat massaal tegenwoordig. Ben wel klaar voor iets anders.

Arnoud: Ik had een sixpack Dobbel Palm gekocht. Ze zijn nu allemaal op en ik kan nog steeds niet echt zeggen wat ik er van vind. Geen goed teken.

Hayo: Een Piraat, dat is lang geleden. Gekregen van een collega. Prima bier, lekker te drinken maar mist net iets. Dat is denk ik ook de reden dat ik hem al zo lang niet heb gedronken.

Arnoud: Kreeg in Duitsland Tsjechisch bier cadeau. Een Gambrinus. Naar de beste Tsjechische tradities gelijk een halve liter. Was niet duur en smaakte ook niet duur. Wel lekker gehopt. Gebrouwen door de Plzeňský Prazdroj brouwerij die ook Pilsener Urquell brouwt. Mocht je ooit voor de keuze staan: ga voor Urquell.

Hayo: De laatste deze week: Blauwe Bijl van de Leckere. Bij ons in de buurt dus het promoten waard. Hij is prima te drinken. Maar ook hier mist het iets. Het is een quadrupel en er zijn betere. Ik zou eerder een La Trappe Quadrupel kopen dan deze.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.