Wat dronken we? Een week in bier

Hayo: Rothaus, via @Benniehek rechstreeks uit Duitsland. Uitstekende pils. Lekker veel smaak.

Arnoud: Een 77 lager van Brewdog. Toch wel knap hoe ze van elk bier weer iets bijzonders maken. En ook iets bijzonder lekkers, als je het mij vraagt. Dit is een van de beste pilseners die er zijn.

Hayo: Onverwacht bleek ik er nog twee te hebben: Thornbridge Kill Your Darlings. Moet ik hier nog wat over zeggen? Superbier.

Arnoud: Cadeautje uit Duitsland: Torgauer Landbier. Mooi halve literbeugel. Bier is echt Duits: helder en zacht van smaak.

Hayo: IJndejaars van brouwerij het IJ. Was gratis want van vorig jaar. Was niet echt onder de indruk. Maar ja, het koste dan ook niks dus je hoort mij niet klagen.

Arnoud: Nog meer Torgauer: Doppel Caramel. Waar Doppel op slaat weet ik niet want er zat maar 1,5% alcohol in. Caramel dus het is een zwart bier. En zoet. En nauwelijks alcohol. Dan gaat het onvermijdelijk naar limonade smaken. Op zich sta ik wel open voor een zwak-alcoholisch tafelbier maar ik miste hier toch echt de alcohol die smaken vleugels geeft.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.