Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Een Ezelenbok van SNAB. Dit jaar hebben we deze niet meegenomen in de enorme hoeveelheden bokbier die we dronken. Jammer want hij had een goede kans gemaakt. Prima bok.

Arnoud: Gewoon omdat dat kan in de supermarkt: La Trappe‘s. Isid’or, Tripel en Quadrupel. Allemaal lekker natuurlijk, zeker voor een supermarkt.

Hayo: Een Brutus. Onze trots uit Utrecht. Lekker hoppig, niet te zwaar gewoon een uitstekend biertje. Wel meer iets voor de zomer.

Arnoud: De Blauwe tram, een tripel van huisbrouwerij Klein Duimpje. Sja, een tripel. Daar zijn er al ongeveer 3659 van op de markt en dan is het lastig jezelf te onderscheiden. En dat doet Klein Duimpje dan ook niet. De Blauwe Tram is best lekker maar dat zijn al die andere tripels ook. Klein Duimpje brouwt veel interessantere bieren en die kun je beter proberen.

Hayo: Waarschijnlijk het beste bier van 2011: Kill Your Darlings. Kom je deze tegen? Koop elk flesje dat ze hebben.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Een gedachte over “Wat dronken we? Een week in bier.

 • december 1, 2011 om 22:03
  Permalink

  Hey heren,

  Ik zit hier samen met Slagers te drinken, voor vanavond zitten we tot nu toe op een Fucking Hell, een Gerardus Dubbel, een budels Kolos, een Rochefort 10 en een ongelovige Thomas….Tussendoor uiteraard af en toe een kleine jeagermeister en nu weer aan onze derde Fucking Hell.

  We vroegen ons gewoon even af wanneer we uitgenodigd worden als gastproevers………..deskundigheid niet gegarandeerd…..plezier wel. We wachten af wanneer we welkom zien, mochten we niet welkom zijn bij jullie, dan zien we jullie graag verschijnen in het wonderschone pitoreske Borne.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.