Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Een Flying Dog Imperial Pale Ale van het vat. En niet zo maar een vat een firkin. Je weet wel zo’n Engels biervat. Leuk om te proberen maar we vragen ons steeds meer af waarom alle bieren zo zwaar moeten zijn? Waarom niet een geweldig bier van 6%?

Arnoud: Ook in de Wildeman en ook van het vat: een Hobgoblin. Had hem de dag ervoor ook nog gewoon uit de koelkast gedronken. Het blijft echt een topale wat mij betreft. Zo lekker verfrissend. Smaakvol en toch niet zwaar.

Hayo: Jopen Meesterstuk 2011, een Rye Russian Imperial Stout. Weer een knaller, waarom toch alles Imperial? Maar dat terzijde, dit is wel erg lekker. Rye is rogge en dat gaat prima. Zie enorm heftig maar wel die geweldiger Imperial Stout smaak. Inderdaad een meesterstuk.

Arnoud: La Trappe tripel. Ik ben dat hele La Trappe aan het herwaarderen. De dubbel is sowieso top, de Quadrupel is veel beter dan een paar jaar geleden en deze tripel is ook echt helemaal niet slecht. Kan zich meten met de besten. Goed bezig daar in Berkel-Enschot.

Hayo: Een Budels bok van de tap in de Wildeman. Beste bokbier van 2010 Punt.

Arnoud: Nog maar eens een Jopen Bok. Tsja, als je moet kiezen in de supermarkt, dan ga je toch voor Jopen. Goed gedaan trouwens van Jopen en ook van de Albert Heijn. Best bijzonder dat bier van een klein brouwerijtje daar ligt.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.