Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Mooi & Meedogenloos van Brouwerij De Molen. Zware Imperial Stout. En inderdaad Mooi & Meedogenloos. Fijn als de naam al aangeeft hoe het bier smaakt. Als Bavaria hun Rose 0,0 nou eens Vies & Zoet zou noemen……

Arnoud: Tip voor iedereen die net terug is van vakantie: doe als ik en drink een Duvel. OK, het weer is slecht, je moet weer werken en je zit weer een jaar in de sleur, maar je hebt wel altijd een Duvel bij de hand.

Hayo: Omer Traditional Blond heeft zoals elk bier een prijs gewonnen. Volgens mij was dit ook een van de favoriete bieren van de Belgische kabouter en de te goed Frans sprekende ex-MTV vj. Ik vond het wel aardig, maar ook niet meer dan dat. Als je een zwaar blond bier maakt, concurreer je altijd met Duvel. En eigenlijk verlies je dan bij voorbaat.

Arnoud: Bij café Jan Primus in Utrecht hadden ze een Real Ale van de tap: Fullers London Pride ESB. Zo ontzettend lekker. En jammer dat Real Ale zo weinig op tap te krijgen is in Nederland.

 Hayo: Achterin de kast nog een La Trappe tripel gevonden. Die kan altijd wel vooral als je niks anders voor handen hebt.

Arnoud: Raging Bitch van de tap. Al een tijd niet meer gedronken maar hij blijft zo lekker scherp. Zo bitter dat het bijna pijn doet. Daarom is dit bier zo goed.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.