Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Bij de Man van Drank kreeg ik met korting een Jackie Brown van Mikkeler mee. Dat moest ook wel, want hij verkoopt het bijna niet. En dat is raar, want het is eigenlijk best een lekker biertje. Donker, beetje bitter niet al te zwaar. Prima te doen.

Arnoud: Bombardier van Well’s and Young. Damn tasty, volgens hun slogan. Ik vond het helemaal niet damn tasty. Eerder damn tasteless. Ik ken wel betere ales. Met meer smaak want dat mist dit bier.

Hayo: Een Christoffel Nobel drooggehopt met Bramlings X. Tsja, dat drooghoppen kennen we nu wel. Lekker hoor maar absoluut niet vernieuwend.

Arnoud: Nog een ale van Well’s and Young: Young’s Special London Ale. Een stuk smaakvoller. Een van de redenen waarom een ale zo lekker is. Fris en makkelijk drinkbaar. Echt een pilsvervanger. Jammer dat een ale zoveel duurder is.

Hayo: Het was nog mooi weer, dus een 77lager van Brewdog. In het zonnetje, heerlijk. Veel smaak, niet te veel alcohol. Een van de ultieme zomerbieren.

Arnoud: Ook een 77lager van Brewdog. Vind dit pils wel een beetje op een hooggistend bier lijken met al die smaak. Topbier!

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.