Wat dronken we? Een week in bier.

Arnoud: Een Christoffel Dry Hopped. Een absolute aanrader. Echt heel lekker hoppig zonder ridicuul bitter te worden. Dat is nou het soort hoppigheid waar ik van hou. Dat verslavende aroma in mijn bier, ik krijg er geen genoeg van.

Hayo: Een Rochefort 10. Omdat het een van de beste bieren ter wereld is. Buiten vallen de bladeren en binnen is het behaaglijk. En dan een Rochefort 10. Aaaaah, hemel op aarde.

Arnoud: Ik heb natuurlijk de ales van de Lidl gedronken. Op verzoek van Ad maak ik daar nog een mooi verslag van.

Hayo: Texels tripel. Gekregen voor mijn verjaardag. En ik moet zeggen een prima cadeau. Niet te heftig, niet te zwaar. Gewoon lekker en makkelijk weg te drinken.

Arnoud: Een flinke bak nasi gemaakt. En daar drink ik het liefst Brand Pils bij. Lekker hoppig bij de pittige nasi, echt perfect. Tip: schenk het in een echt pilsglas, dat maakt zoveel uit.

Hayo: Een Saison Dupont. Nog over van het Herfstmenu. Deze stijl begint zo langzaamaan een van mijn favorieten te worden. Lekker bitter, beetje zurig, niet zo zwaar en geweldig bij een pittige worst.

Arnoud: Nog maar een La Trappe Dubbel. Omdat ik er niet vanaf kan blijven. En ik wil er ook niet vanaf blijven. Ik maak er ook vrienden mee.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.