Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Nog maar een keer een Gulpener Dort. En wederom geen straf.

Arnoud: Warm weer, afgelopen week! Ik zat op een strand met koude blikjes Brand– pils. Dat ging erg goed.

Hayo: Erdingen Weissbier Pikantus, klinkt als een Tiroler softporno film. Zo flauw als die zijn, zo flauw is ook dit bier. Melig, zoetig en geen enkele bite. Met moeit weg kunnen krijgen.

Arnoud: En bij mooi weer hoort ook een barbecue. Ik heb veel vrienden gemaakt met een vat Grolsch op mijn alles in 1 biertap. Wel altijd een geklieder, die thuistaps aansluiten. En dan plastic glazen natuurlijk, om het helemaal af te maken.

Hayo: Struise Brouwers Pannepot, het stond weer in het schap bij Bert’s bierhuis. En dus weer gekocht. En dus weer gedronken. En dus weer genoten.

Arnoud: Ik had dus al veel vrienden maar echte liefdesverklaringen kreeg ik pas met het delen van een Old Empire IPA. Wat een aanrader zeg. Geen idee waar je die kunt krijgen in Nederland maar echt de moeite waard. Subtiel, met 5,7% alcohol niet te zwaar en heel erg lekker. Eigenlijk te goed om weg te geven…

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.