Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Los gegaan op de Struise brouwers. Stillwater Artisinal Export Series Vol 3, gebrouwen door Amerikaanse brouwer Stillwater samen met de Struise brouwers. Lekker, bitter, donker. Klasse.

Arnoud: We waren in Noord-Limburg. Daar staat een garage waarin een echtpaar bier brouwt. Ze noemen zich de Zevende Hemel en een van hun bieren heet Hopla. Erg hoppig (duh) en ook erg lekker. Bij de asperges.

Hayo: Old Tom. Veel over gelezen, nog nooit gedronken. Tot nu tenminste. Zware Engelse ale, weinig hoppig veel mout. Erg Engels en ook lekker te drinken.

Arnoud: Het andere bier heette Vorst. Mooi, warm, zoet bier. Ook al een aanrader uit de garage.

Hayo: Eilandbier: Texels Skimme. Donker tarwebier van de Texelse brouwerij. Begint erg goed, vol van smaak, lekker bitter. Verliest het helaas in de nasmaak. Jammer. De Texelse brouwt namelijk meestal prima bier.

Arnoud: Kreeg een De Koninckglas cadeau van iemand die de vrijmarkt had bezocht. Bijpassende sixpack gehaald en weer genoten van dit onderschatte bier. Licht-zurig, fris en niet zoet. Waarom drink je nog pils? Of Palm?

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Een gedachte over “Wat dronken we? Een week in bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.