Wat dronken we? Een week in bier

Arnoud: De lentebierentest nog maar eens dunnetjes over gedaan met een Alfa, de enige Lentebok die er te krijgen was in de supermarkt.

Hayo: Rustig aan deze week. Vooral qua alcohol. Gestart met een Nanny State van Brewdog. Onze Schotse vrienden brouwen altijd lekker bier. Maar dit is de uitzondering op die regel. Niet in balans, veel hop en weinig body. Jammer.

Arnoud: Toen maar naar de slijter gegaan voor een Jopen Lentebier. Dat blijft toch serieus het lekkerste lentebier. Wat een mooie smaak.

Hayo: Samuel Adams Pils. In de zon, gewoon lekker. Amerikanen zijn rare mensen, maar ze kunnen wel brouwen.

Arnoud: Bij Hayo naar binnen geslopen en zijn Pannepot gejat. Bier van de Struise Brouwers. Het is een soort kruising tussen een Rochefort 10 en een Westvleteren 12. En ja, dat is natuurlijk erg lekker.

Hayo: Omdat Arnoud mijn Pannepot had gejat, bleef ik zitten met het witbier van de Struise Brouwers. Alhoewel, zitten? De Struise brouwers weten zelfs een witbiertje lekker te maken. Niet zo troebel, lekker fris en goed veel smaak. En uiteraard geen citroen.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.