Wat dronken we? Een week in bier.

Hayo: Na de supermarktweek ben ik me nu weer te buiten gegaan aan rare en exotische bieren. Ik starte de week met een St Bernardus tripel. Niet, maar dan ook helemaal niet lekker. Alsof ik de bodem van een botervlootje aan het leegdrinken was. Ik kreeg het idee dat het bier niet helemaal goed was. Volgende week nog maar een keer testen.

Arnoud: Leuk om bieren te drinken die je al lang niet meer hebt gedronken. Pauwels Kwak is zo’n gouwe ouwe. Nog steeds lekker maar niet helemaal mijn bier. Als ik licht, kruidig bier wil van rond de 8,5%, dan neem ik toch liever een Tripel.

Hayo: De High Peak Saranac Imperial IPA. Die had ik al eens gedronken en ik vond hem uitstekend. De tweede keer vond ik hem zonodig nog lekkerder. Aanrader.

Arnoud: Gewoon weer eens een Konickje. Blijft toch altijd goed.

Hayo: Trashy Blonde van Brewdog. He? Niet enorm zwaar en toch van brewdog? Jazeker, een ale met maar 4,1 % alcohol. Gelukkig wel met smaak voor zo’n 8%. Hoppig, fruitig en lekker weg te drinken. Leuk.

Arnoud: La Trappe Isid’oir. Eigenlijk nooit geprobeerd. Vond het zo lekker dat ik er een hele review over ga schrijven.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.