Wat dronken we? Een week in bier

Hayo: Moinette Brune van Brasserie Dupont. Wij zijn groot fan van bieren van Dupont. Vooral hun Saison is super en ze hebben een meer dan goede stout. Deze valt echter wat tegen. Zeker niet vies, maar hij springt er niet uit.

Arnoud: Moinette Blonde van Brasserie Dupont. Is een beetje het kleine neefje van de Saison. In alles minder. Ook niet vies, maar als je hem drinkt, denk je: dronk ik maar de saison.

Hayo: Een middagje borrelen bij Arnoud is natuurlijk altijd goed. Vooral als hij Raging Bitch heeft gekocht. Wat een superbier is het toch. Blij dat het in het standaardassortiment is opgenomen.

Arnoud: Punk IPA van Brewdog. Blijft gewoon een super-IPA. Lekker bijterig bitter. Dat is wat je wil. Kreeg nog wel commentaar dat de Hardcore IPA beter is. Die gaan we dus nog vergelijken.

Hayo: Christoffel Nobel. Ik weet niet precies wat het is. Het is geen echte tripel, geen IPA en zeker geen Duvelkloon. Maar het is wel erg lekker.

Arnoud: La Trappe Dubbel. Ik word nooit moe te zeggen dat dit de beste dubbel is die je kunt krijgen.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

4 gedachten over “Wat dronken we? Een week in bier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.