Wat dronken we? Een week in bier

Arnoud: Kliekjesweek. Tot mijn schrik kwam ik erachter dat ik nog flesjes infaam Abbaye de Oudkerken had staan. Inderdaad, nog van de Lidl-test. Laten we zeggen dat ze niet echt beter worden met de tijd.

Hayo: Een Chateau Neubourg. Heb de drugs dit keer links laten liggen en gewoon het bier gedronken. Het is inderdaad een prima pils. Zeker een om mee weg te komen.

Arnoud: Ik had ook nog Gauloise Brune staan. Daar is natuurlijk niks mis mee.

Hayo: Zo’n bier wat je altijd ziet staan maar nooit meeneemt: Achel Bruin. Ik ben blij dat ik deze wel heb meegenomen. Erg lekker bier.

Arnoud: En toen was ik wel weer klaar met dat oude bier. Mezelf getrakteerd op een paar heerlijke La Trappe Tripels. Die lijken in ieder geval steeds beter te worden.

Hayo: Het lijkt afgesproken werk maar dat is het niet. Ik heb ook La Trappe Tripel gedronken. En Arnoud heeft gelijk, ze worden steeds beter. Al het bier van La Trappe is trouwens prima te drinken.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.