Twee Westvleteren bouwsteenboxen bij Sligro voor vroege vogels

Heb je een Westvleteren 12 bouwsteenbox besteld bij de Sligro? Dan kun je er wel twee kopen. Als je er aanstaande dinsdag vroeg bij bent tenminste. Want Sligro verkoopt de dozen die niet besteld zijn aan de klanten die wel een doos besteld hebben en er nog wel een willen hebben.

Volgens Sligro zijn bijna alle bouwsteendozen besteld. Ze hebben niemand hoeven teleurstellen want iedereen die via de website had ingetekend, kan een doos Westvleteren 12 komen kopen. Er zijn dus zelfs nog een paar dozen over. En daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Je moet natuurlijk wel al een doos hebben besteld. Als je die dan op 10 april heel vroeg ophaalt, heb je kans dat je er twee kunt kopen.

We hadden overigens al een beetje het vermoeden dat iedereen die een bestelling had gedaan zijn doos kon gaan kopen. In de reacties op onze blogpost en op Twitter bleek dat niemand was teleurgesteld. Sligro zelf is erg tevreden over hun 1 klant, 1 doos tactiek. Want nu heeft iedere klant een doos kunnen kopen en er zijn er maar een paar over.

Echt goedkoop ben je natuurlijk niet uit als vroege vogel. Uiteindelijk betaal je wel €55 voor 12 flesjes bier en vier kleine bierglaasjes. En dat terwijl een volledige houten krat van 24 flesjes Westvleteren 12 bij de abdij €39 kost. Maar goed, nu hoef je tenminste niet bijna 300 kilometer heen en 300 kilometer terug te rijden voor drie kratten bier. En kijk nou eens naar dat bedankje. Dat is toch ook wat waard?

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

4 gedachten over “Twee Westvleteren bouwsteenboxen bij Sligro voor vroege vogels

 • april 7, 2012 om 11:10
  Permalink

  Haha, dat bedankje. Een mea culpa voor die mensen mét bon maar toch geen bouwsteenbox wegens uitverkocht. En dan maanden later een paar duizend van die dozen naar andere landen verschepen…

  In ieder geval dank voor de tip!

  Beantwoorden
 • april 10, 2012 om 12:36
  Permalink

  Was vanochtend in Leiden en die wisten van niks over dat je er twee kan meenemen op 1 bestelling. Er waren er op 600st zo’n 3 extra?!?! Dus weet niet waar je het vandaan had dit?? Ik was nr 2 trouwens!

  Beantwoorden
 • april 10, 2012 om 13:32
  Permalink

  @andre: Ik heb het van de woordvoerder van Sligro. Blijkbaar hebben ze het intern niet goed gecommuniceerd.

  Beantwoorden
 • april 16, 2012 om 20:21
  Permalink

  Uiteindelijk 2 boxen mee naar huis gekregen voor 64 euro (55 excl BTW ;-). Is duur, maar geeft wel een paar jaar plezier. En je zorgt er voor dat ze daar mogen blijven brouwen van de Brandweer.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.