Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Een gedachte over “Sauna? Ik dacht het niet…

  • maart 25, 2012 om 14:09
    Permalink

    Afgelopen zomer heb ik dit mogen meemaken en het is zeker een aanrader. Bij de behandeling krijg je twee grote glazen pilsner aan het bad geserveerd. Werkt dus van binnen en buiten. Tijdens mijn kuur had ik te maken met twee dames van middelbare leeftijd als medewerkers die een de sfeer uitademden wat meer past bij een Oost-Europees communistisch trainingskamp dan bij een weldadige sauna. De gist rook echter heerlijk en ik kon het ondanks de kampbewaarders echt niet laten om het koude ongefilterde bier direct vanuit de tapkop over mijn hoofd in mijn mond te laten stromen. Een wens kwam uit.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.