Obama laat bier brouwen in de keuken van het Witte Huis

Eindelijk weer eens goed nieuws uit het Witte Huis: er wordt bier gebrouwen. Het culinaire team van president Obama heeft een honingbier gebrouwen. In de keuken. Met gewoon materiaal uit een gewone winkel. Heeft Barack uit eigen zak betaald en nu zet hij zijn gasten zijn eigen bier voor.

Wij hebben ook vaak bier gebrouwen (met wisselend succes) en we kunnen het iedereen aanbevelen. Jammer dat Barack niet zelf brouwt, want het is een ontspannende en leuke hobby. Zeker voor drukbezette presidenten. Maar goed, hij zal wel geen tijd hebben. Obama had wél tijd om met zijn vrienden naar de Super Bowl te kijken en toen hebben ze zijn White House Honey Ale gedronken.

Volgens de geruchten was het goed te drinken. Mag ook wel, want de koks van de Obama’s staan goed bekend. Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd, maar met een productie van een paar liter is de kans klein dat we het ooit gaan drinken. Toch is er hoop. Misschien maakt het Witte Huis binnenkort het recept bekend. En als dat gebeurt gaan de White House Honey Ale zeker namaken.

En hoe zit dat eigenlijk in Nederland? Ook onze premier Rutte heeft moeite met tussentijdse verkiezingen. En Rutte is ook nog vrijgezel! Wat doet die man in zijn vrije tijd? Vast iets dat minder leuk is dan zelf bier brouwen. Kom op Mark! Jij belt en wij komen langs. Het Kanon van het Catshuis. Pils van de Premier. De Gedoogtripel. Je zegt het maar! Doe als Barack en Michelle en zet hopplanten in de tuin. Bestetotnutoe komt je graag op weg helpen.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Een gedachte over “Obama laat bier brouwen in de keuken van het Witte Huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.