Niks geen glasbak…

Zo, we hebben zojuist de gehele Bestetotnutoe redactie naar huis gestuurd. Stelletje incompetente idioten. De hele dag doen ze research naar alles wat bierig is, maar vervolgens missen ze wel de écht leuke dingen. Gelukkig hebben we nog zeer oplettende lezers. Waaronder @wilbertleering, die ons attendeerde op het volgende leuke verhaal.

Bouwen met bierflesjes. Freddy Heineken had het ooit al eens geopperd. Maar ondertussen is het al lang toegepast. Door die mensen die je altijd die flesjes op ziet rapen. Je kent ze wel, die stumperds waarvan je denkt dat ze het statiegeld nodig hebben om de een of andere verslaving in stand te houden. Nou je zit fout. Dat zijn mensen die bouwmaterialen aan het inslaan zijn. Wat jij achteloos in de struiken flikkert, dat is voor hen weer een schitterend pleeraam.

En het zijn niet alleen ietwat wereldvreemde geitenwollensokken dragende wereldverbeteraars. Nee, ook boeddhistische monniken hebben hun kratjes leeggetrokken. Mooi detail: boeddhistische monniken mogen helemaal niet drinken.

Dus: niet inleveren die lege flesjes. Begin rustig, een schuurtje achterin je tuin is prima om mee te beginnen. Maar pas maar op. Voor je het weet ben je de attractie in je straat.

Het volledige bierflessenbouw artikel.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.