Westvleteren: Niemand zei dat het makkelijk was….


Bij het Bestetotnutoe was de spanning te snijden vandaag. Westvleteren nam reserveringen aan voor Westvleteren 12. Een van de broeders moet dan verplicht achter de telefoon zitten en alle idioten te woord staan die wanhopig aan Westvleteren 12 proberen te komen.

Onder die idioten ook het Bestetotnutoe. Een slapeloze nacht achter de rug en met klamme handpalmen posteerden wij ons achter de telefoon. Westvleteren onder de speeddail en bellen maar.
Dat bellen ging volledig zonder problemen, we hebben het de hele ochtend gedaan. Het opnemen aan de kant van Westvleteren gaf wat meer problemen. De ene keer kreeg je een in gesprektoon de andere keer was de lijn overbezet.
Voor ons dus een zeer slechte ochtend, voor jullie nog meer kans om te kunnen winnen. Dus mail de datum waarop jij denkt dat wij Westvleteren 12 weten te bemachtigen naar hayo@bestetotnutoe.nl en win een six pack Westvleteren. Ook de tweede, derde en poedelprijs zijn niet te versmaden.
Morgen weer een kans……..

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

5 gedachten over “Westvleteren: Niemand zei dat het makkelijk was….

 • april 16, 2010 om 16:05
  Permalink

  Ook ik ben eindeloos aan het bellen geweest. drie ochtenden aaneen. de week daarop was ‘r ook nog een kans, geen enkel resultaat. Familie en vrienden ingeschakeld, het mocht niet baten. Voorlopig is de bierlijn weer gesloten. Ik begin te denken dat ze geen nederlandse nummers aannemen.
  De datum dat het jullie lukt Westvleteren 12 te bemachtigen zal dezelfde zijn als de datum dat het mij lukt. Volgende keer ga ik vanuit Belgie bellen.
  Sterkte…

  Beantwoorden
 • april 16, 2010 om 20:07
  Permalink

  Ha Emiel,
  Jij ook succes. Ze zeggen dat ze geen verschil maken tussen landen. Gewoon blijven proberen. Ooit moet het toch een keer lukken?

  Beantwoorden
 • april 29, 2010 om 18:28
  Permalink

  Het is me gisteren gelukt Westvleteren 8 te bestellen.
  Volgende week waarschijnlijk weer kans op 12.
  Succes!

  Beantwoorden
 • mei 10, 2010 om 22:39
  Permalink

  Vorige week Westvleteren bezocht en het is zeer de moeite waard. Het is mogelijk daar zonder reservering Westvleteren 12 te kopen (sixpack) en te drinken. De verwachtingen waren hoog, maar het is waar, dit is indrukwekkend bier. en meer dan dat…
  Ik had een reservering voor drie bakken westvleteren 8 na dagen continu bellen. Trots met die mooie vracht naar huis gereden. Het zal zeker niet de laatste keer zijn.
  Succes met bellen.

  Beantwoorden
 • Pingback: Bestetotnutoe’s callcenter belt Westvleteren en faalt » bestetotnutoe.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.