Iets over hebben voor Nederlands bier

Zo, we zijn dus min of meer op weg naar de Europese bierbloggersconferentie in Leeds. We hebben alles geregeld. Vliegtickets, goed humeur, dat soort dingen. We nemen zelfs een paar prachtige Nederlandse bieren mee. Om de blits mee te maken, daar in Engeland. Geregeld via een distributeur.

Maar wat blijkt? Logistieke problemen! De vrachtwagen gaat niet op tijd in Leeds zijn. Wat gaan we dan doen? Zeggen dat het jammer is? Zonder bier aankomen? Niet Nederlands bier promoten tijdens de Week van het Nederlandse bier?

We dachten van niet!

De bestetotnutoe redactieauto. Ook hier staat hij stil.Jammer van de tickets maar we gaan gewoon met de bestetotnutoe redactieauto. Die te klein is. En dus hangen we er een kar achter. Fuck it. Dan maar 900 kilometer rijden. En terug. Dan maar zelf langs distributeurs en brouwerijen gaan om wat fatsoenlijk bier in te laden. Wij gaan daar verdomme staan met een paar uitstekende Nederlandse bieren en niemand houdt ons tegen.

Oh ja, de volgende die loopt te zeuren dat we verzuurde bankzitters zijn niet positief genoeg zijn over Nederlands bier, of die Week van het Nederlandse bier: doe dit ons eerst even na.

Volg onze reis en de conferentie op bestetotnutoe en op Twitter en Facebook. We bloggen zo live als mogelijk.

Achterin de kar hebben we:

  • Jopen Jacobus
  • Gulpener Chateau Neuborg
  • Emelisse Tripel India Pale Ale
  • Emelisse Russian Imperial Stout
  • De Molen Rook & Vuur
  • ’t IJ IPA
  • 2 kilo extra belegen Goudse kaas. In stukjes. Met vlaggetjes

Nu maar hopen dat we door de douane heen komen.

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Een gedachte over “Iets over hebben voor Nederlands bier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.