Lang zullen we leven!!

Precies één jaar geleden zijn we begonnen. Ons eerste stuk op internet. En laten we wel wezen, we begonnen in stijl met Raging Bitch. Daar hebben we er dit jaar toch wel wat van weggewerkt.

Na dat eerste stuk hebben we een aantal mooie hoogtepunten gehad. Onze Indiase vrienden die we inhuurden om Westvleteren te bestellen. Natuurlijk niet gelukt. André Kleenen die zijn eigen Duitse bierwinkel is gestart. Chocola en bier gecombineerd met onze vrienden van Verdonk Fine Chocolates. En natuurlijk de heerlijke bokbieren aan het eind van het jaar.

Maar er zijn natuurlijk ook dieptepunten geweest. We noemen  katers, hoge rekeningen in de kroeg, niet herkend worden op het bokbierfestival en natuurlijk ook best vaak vies bier. Niet echt zaken om over naar huis te schrijven.

Maar we hebben volgehouden. Want we doen het voor jou! We horen je al dankbaar in verjaardagsgezang uitbarsten. Dank, dank. We zijn vereerd. Maar we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we hebben het afgelopen jaar alleen maar meer ideeën gekregen. We gaan komend jaar een tandje hoger. Zo zijn we onlangs een echt, officieel bedrijf geworden. Vanaf nu wensen we dus aangesproken te worden met directeur. We gaan in 2011 ons verhaal ook offline aan de man brengen. Met echt bier natuurlijk. We gaan bierproeverijen organiseren.

Niet standaard, niet saai en zeker niet voorspelbaar. We lopen het hele smaakpalet door. We drinken bieren die je meenemen op pad langs alle smaken die van bier bier maken. Allemaal lekker? Dacht het niet! Veilig bier drinken kan altijd nog. Maar we beloven je wel dat je bieren zult drinken waarvan je niet genoeg kunt krijgen. Wil je je papillen een keer een avontuur laten beleven? Je weet ons te vinden.

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

3 gedachten over “Lang zullen we leven!!

 • januari 25, 2011 om 15:39
  Permalink

  Nou van harte mannen met dit jubileum. En proost natuurlijk!

  Beantwoorden
 • januari 25, 2011 om 16:28
  Permalink

  Hey gefeliciteerd directeuren van het goede leven!
  Benieuwd naar jullie bierproeverijen. Kan ik er ergens binnenkort meer over lezen? Hoe lang zoiets duurt, voor hoeveel deelnemers minimaal en tegen welke prijs?
  Ga zo door 🙂
  groetjes Marjolijn

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.