Je eigen Oktoberfest: organiseer een goed feest en win een literpul!

Je bent weer te laat. Je leest dit en denkt, shit weer vergeten. Want als je nu nog iets moet regelen voor het Oktoberfest ben je te laat. Het begint op 22 september. Alles is allang volgeboekt. Maar als jij niet naar het Oktoberfest kunt dan komt het Oktoberfest toch naar jou? Denk niet in problemen, denk in oplossingen. En we gaan je helpen om je eigen Oktoberfest te organiseren:

Stap 1: Nodig je vrienden uit. En vooral die platte, ranzige, te dikke vrienden van je. Oktoberfest is geen feest om intellectueel over het Freud en het laatste boek van Houllebecq te hebben. Je wilt ordinaire doorzuipers.

Stap 2: Regel een grote tent en zet je picknicktafel erin. Regel een geluidsinstallatie, download de laatste hoempapa hits. Je locatie is geregeld.

Stap 3: Haal bier, haal heel veel bier. Als je het kan vinden neem dan Märzen bier. Lukt dat niet haal dan ordinair Duits Weizenbier. Na drie slokken proeft niemand het verschil meer.

Stap 4: Koken. Ja koken, op het Oktoberfest is genoeg te eten. Bradwurst uiteraard, en niet te vergeten aardappelsalade. Wat je zeker moet hebben zijn Pretzels.
Niet van die zoute stokjes die je voor 99 cent bij de supermarkt haalt, nee echte Duitse Pretzels. Hier het recept (pdf).

Stap 5: Hijs jezelf in die lederhosen. Je vrouw moet in een push up bh en zo’n lullige jurk. Ze wil niet, maar ze moet wel. Anders is het niet echt.

Stap 6: Beginnen maar. Moeilijk is het niet. Allemaal aan je picknicktafel, inhaken en bier drinken.

De Baas!
Er is nog een ding. We helpen je al met organiseren en dan helpen we je ook nog met je imago. Waar iedereen aan die lullige halve liter Weizenbierglazen zit kan jij een echte originele Oktoberfest literpul winnen. We hebben er een en die kan van jou zijn.

Winnen
Wil jij die originele Duitse literpul straks in je handen hebben? We hebben je een blauwdruk gegeven voor je eigen Oktoberfest. Maar nu moet je zelf ook aan de bak. Beschrijf bij comments je ideale Oktoberfest. Op 21 september kiezen wij het leukste Oktoberfest uit. Degene met het beste plan wint de pul. Zo simpel is het.

 

 

 

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Een gedachte over “Je eigen Oktoberfest: organiseer een goed feest en win een literpul!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.