Inschrijven bij Sligro voor Westvleteren 12 kan nu!

Vanaf nu kun je jouw Westvleteren 12 ‘Bouwsteenbox’ bestellen op de website van Sligro. Maar haast je niet. Het kan tot 2 april. Als er meer dan de beschikbare 7500 dozen worden besteld, gaat Sligro loten.

Zoals je weet heb je een Sligro-pasje nodig om mee te kunnen dingen naar een van de sixpacks Westvleteren. Een pasje aanvragen duurt een week dus dat kan nog.

Oh ja, ons idee om in het Guiness-book of records te komen met het grootste aantal mensen dat tegelijkertijd een glas Westvleteren 12 drinkt: ben je daar in geïnteresseerd? Je kent ons: dat willen we best organiseren maar dan moeten we wel zeker weten dat er genoeg mensen komen.

Laat het hieronder weten!

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

4 gedachten over “Inschrijven bij Sligro voor Westvleteren 12 kan nu!

 • maart 21, 2012 om 09:24
  Permalink

  Ik ben geïntresseerd maar dan bij voorkeur niet op een dag dat er al dingen georganiseerd worden (zoals dat onsmakelijke idee van koninginnedag) 😀 Voor de rest: noem plaats en tijd en ik zal er … eh, noem plaats en tijd en ik ga in overleg met mijn achterban of er een mogelijkheid is een gaatje te creeëren in de drukke agenda.

  Beantwoorden
 • maart 21, 2012 om 23:33
  Permalink

  Jawoor, ik kom graag een flesje ontdoppen. Maar niet op 30 april en vooral wel als die hele meute dan uitschreeuwt dat het echt finaal overrated is dat Westvleteren (zie mijn reactie op het voorgaande artikel 😉

  Beantwoorden
 • mei 31, 2012 om 01:47
  Permalink

  Hey maar dit is fantastisch nieuws!
  Ik dacht dat ik er nog eens zelf om moest gaan.
  ik heb hier zelf nog een lege bak staan en die wordt stilaan antiek!
  Westvleteren en rochefort 10 zijn mijn favorieten en de keizers van het Belgisch bier
  Bedankt voor de gegevens door te geven!
  Gp

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.