En we hebben een winnaar!

Gesloten
Niet meegedaan met de grote Mont des Cats prijsvraag? Helaas. We zijn gesloten. Velen hebben ingestuurd en zitten nu al twee weken met samengeknepen billen te wachten op de uitslag. Wie heeft de twee flesjes Mont des Cats gewonnen?

Geen woord
Maar we beginnen natuurlijk met het goede antwoord. We spreken bijna geen woord Frans. Je wist natuurlijk al lang dat onze kwaliteiten ergens anders liggen. En toch waren er een paar mensen die dachten dat ons Frans trés bien was. En zulke naief optimisme moet uiteraard beloond worden.
Het enige juiste antwoord is dan natuurlijk: Trés bien. En wat is een betere beloning dan een nep trappist van een Frans klooster gebrouwen door Belgen. 

Notaris
Dus diegene die dachten dat ons Frans vloeiend was, het gaat nu tussen jullie. Met een batterij aan notarissen en andere officiële instanties hebben wij een naam uit de hoge hoed gehaald.

 En de winnaar is……(tromgeroffel)….:  Rob IJsseldijk.

Rob, van harte gefeliciteerd! We zorgen dat de Mont des Cats jouw kant op komen. Uiteraard verwachten we wel een leuke gastblog over wat jij van deze nep trappist vindt.

Voor alle verliezers, niet getreurd. Er komen nog meer leuke prijsvragen aan.

 

 

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

2 gedachten over “En we hebben een winnaar!

 • september 5, 2012 om 11:33
  Permalink

  Bestetotnutoe.nl, enorm bedankt! Ik ben blij met de uitslag! 😀 De biertjes zijn inmiddels (gisteren) heel over gekomen! Zodra ik een geschikt moment heb en een paar stiefkinderen heb gemaakt, zal ik er lekker van gaan genieten! 😉

  Daarna zal ik voor alle mede bierliefhebbers even schrijven hoe het bier smaakt!

  Beantwoorden
 • april 20, 2013 om 20:43
  Permalink

  Zat met smacht op de recensie van Rob te wachten maar dat duurde mij veel te lang 😉

  Vandaag dan maar naar de Achelse Kluis gereden en twee flesjes Mont des Cats gehaald,

  ‘S avonds op het juiste moment en de juiste temperatuur een flesje aangebroken, ingeschonken in een mooi glas,

  Schitterende, ietwat donkere, amber kleur met een lichte schuim kraag. Het glas op de lippen, de eerste slok, wennen. Als ervaren trappisten bier drinker kwam het bittertje van Orval mij als eerste op maar deze zwakte snel af om plaats te maken voor een aangenaam zoetje wat ik gewend ben van de Chimay blauw. Daar tussen in zit van alles wat ongetwijfeld te omschrijven is maar gewoon zeer aangenaam is en geprobeerd moet worden.

  Ik vind het een uitgebalanceerd en toegankelijk bier zonder complexe smaken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.