Contact

Wil je bestetotnutoe boeken voor een proeverij? Of heb je vragen? Mail ons op arnoud@bestetotnutoe.nl

 

14 gedachten over “Contact

 • maart 2, 2013 om 14:37
  Permalink

  Graag leg ik via deze weg een vraag voor. Ik ben in het bezit van een kruik (aardewerk) van La Trappe, tripel. De houdbaarheidsdatum op het etiket geeft aan dat het bier tot oktober 2005 houdbaar was. De fles heeft jaren in een kast gestaan, bij een temperatuur die met het verstrijken van de jaren steeds tussen 15 en ongeveer 23 graden zal hebben gelegen. De inhoud is 750 ml. Is er enige kans dat het bier in deze fles nog drinkbaar is? Wat denkt u? Alvast bedankt voor de reactie! Vriendelijke groeten, David Koenen

  Beantwoorden
  • maart 13, 2013 om 17:44
   Permalink

   Als bier de eerste 6 weken niet kapot is gegaan is het altijd drinkbaar. Kwaliteit van smaak en geur zullen met de tijd wel afnemen maar ziek zul je er niet van worden. Je kan het opdrinken maar je kan ook een verse nieuwe kopen en dan je proeverij houden, weet je gelijk wat de tijd doet met bier. NB de houdbaarheidsdatum moet van overheidswege op het product maar bij bier is het ook drinkbaar na de houdbaarheidsdatum.

   Beantwoorden
  • oktober 16, 2013 om 17:13
   Permalink

   Beste David,

   De kans dat dit bier nog goed te drinken is, is groot. Wel is het zo dat u een sterk geëvolueerd bier zal aantreffen, doordat het bier hergist op de fles (of kruik). De meeste trappistenbieren zijn door hun hergisting op de fles zeer lang houdbaar. De Westvleteren 12 bijvoorbeeld kan je rustig een twintigtal jaar bewaren (evolueert naar een meer porto smaak)

   Beantwoorden
   • oktober 8, 2021 om 16:55
    Permalink

    Heren,

    Ondanks dat ik mij wel eens kritisch over uw oordeel omtrent sommige bokbieren heb uitgelaten, kijk ik wederom uit naar uw bokbiertesten. Gaan jullie binnenkort weer beginnen?

    Beantwoorden
 • juni 17, 2013 om 12:36
  Permalink

  Best Arnoud,
  heb je wellicht een untappd account? Lijkt me leuk om je te volgen!

  Beantwoorden
 • maart 23, 2014 om 17:17
  Permalink

  kunnen jullie de Prior uit Tongerlo eens aan de smaaktest onderwerpen? het betreft een blond, bruin en een trippel. Alle drie te koop bij jawel: de HEMA.

  Beantwoorden
 • december 30, 2015 om 19:11
  Permalink

  Geachte heren,
  Wellicht dat jullie het leuk vinden onze brouwerij eens te bezoeken. Uw complimenten worden als zeer aangenaam ervaren. En een beetje corruptie intimidatie en fraude zou misschien als leuk ervaren kunnen worden.
  Vriendelijke groet
  Peter Rouwen
  Brouwmeester
  Brouwerij noordt.

  Beantwoorden
 • augustus 29, 2016 om 15:02
  Permalink

  Beste Hayo en Arnoud,

  Hierbij stuur ik u een bericht over The Amsterdam Beerfair die plaatsvindt van 16 tot en met 18 september.

  Het marineterrein in hartje Amsterdam is in het weekend van 16 tot en met 18 september het toneel van de eerste editie van The Amsterdam Beerfair (TAB). Op dit internationale bierfestival staat ontdekken centraal: bekende én onbekende brouwers uit binnen- en buitenland komen bij elkaar om bezoekers te laten genieten van bijzondere bieren. Het is bovendien dé kans om te ontdekken wat zich achter de muren van het voormalige marinecomplex allemaal afspeelt.

  Naast bijzondere brouwers, zoals Anchor brewing uit de VS en White Pony uit Italië, maakt de chef van Pension Homeland een menu met bier-spijs combinaties en wordt het hele weekend ‘live’ bier gebrouwen. Vanzelfsprekend is er ook muziek.

  De poorten van het marineterrein zijn ruim 360 jaar gesloten en bewaakt geweest. De marine trekt zich nu geleidelijk terug van het terrein en steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze groene plek midden in de stad. Het hart van het marineterrein wordt gevormd door Pension Homeland, de voormalige officiersmess. Pension Homeland is de thuisbasis van de Homeland Brewery.

  The Amsterdam Beerfair wordt georganiseerd door de stichting Homeland Brew Fair.

  Kijk ook op Facebook: https://www.facebook.com/theamsterdambeerfair/

  Adres:
  Kattenburgstraat 5, 1018 JA, Amsterdam.

  Beantwoorden
 • oktober 4, 2018 om 22:15
  Permalink

  Heren, het is weer oktober. Doen jullie nog een test dit jaar? Scheelt mij werk.

  Beantwoorden
 • januari 31, 2019 om 06:29
  Permalink

  Hi team at bestetotnutoe

  How are you?

  Do you offer article placements on your site: bestetotnutoe.nl

  – We would get the Dutch article written which will fit the nature/topic of your site.
  – In the article there is a good chance there will be a link going to a gaming/betting review site, which will be very well integrated.
  – Payment is made via Paypal.

  What are your rates for such a placement?

  Thank you.

  Kind Regards,

  Lisa – Media Manager
  Website : Webcontentzone.com

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.