Bierproeven met Bestetotnutoe: we komen naar je toe!

Meer dan een jaar zitten we hier half anoniem te bloggen. Lekker makkelijk, beetje bier drinken, beetje zeiken, lullig stukje schrijven en klaar ben je. Dat vind je misschien een beetje makkelijk. En weet je wat? Je hebt gelijk en we gaan er wat aan doen.

Niet meer anoniem achter de laptop, we komen naar je toe deze zomer. Wil je ons live meemaken? Dat kan, vanaf nu zijn we in te huren voor een geweldige bierproeverij. En niet zo’n slap verhaal maar gewoon de waarheid. Het ene bier is het andere niet. Dus een proeverij in de vertrouwde bestetotnutoe stijl.

Dus: trommel je vrienden, je sportclub, je werk of gewoon willekeurige voorbijgangers bij elkaar en bel ons. Wij komen langs met bier, hapjes en een goed verhaal. Als we zijn geweest weet je alles wat je moet en wilt weten over bier. En tegelijkertijd heb je een aantal geweldige bieren gedronken en bijpassende hapjes gegeten.

Bestetotnutoe komt naar je toe deze zomer!

Boek je proeverij nu!

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.