Bier en tieten

In Nederland hebben wij een heuse bierconsumentenorganisatie: de Pint. Zij zetten zich in voor de promotie van traditioneel bier. Die promotie doen zijn in alle lagen van de bevolking. Zo organiseren zijn in oktober een echt symposium. Je kent het wel, veel belangrijk kijkende gasten met blocnotes en nog belangrijker kijkende sprekers met een powerpoint presentatie. Het symposium gaat dit jaar over vrouwen aan het bier.

Alle mannen in de hoogste boom. Vrouwen aan het bier? Dan is er minder voor ons!!! Laat ze lekker aan hun breezers en hun witte wijn. Hoho, jongens even een stapje terug. Er is namelijk een bijzonder goede reden om je vrouw aan het bier te krijgen. In hop zit fyto-oestrogeen, en die zorgen voor grotere borsten. Tenminste, dat is wat alle borstvergroot-pillen claimen. Dus hou maar op met rare pillen en ander voedingsupplementen. Meer bier is meer borst. Vrouwen aan het bier is dus helemaal zo gek nog niet.

Helaas zit er een vervelend staartje aan dit verhaal. Fyto-oestrogeen maakt geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. Dus als je echt grotere borsten krijgt van hop dan geldt het ook voor mannen. Sterker nog, supplementen op basis van hop worden veel gebruikt door transsexuelen om vrouwelijkere vormen te krijgen.

Verdomme, dat is niet goed. Wanhopig sta ik voor de spiegel. Vrouwen aan het bier en mannen aan de breezers? Weet je wat, ik ga gewoon niet naar dat symposium. Ik trek thuis nog een biertje open en ik vertel mijn vrouw niks. Wat niet weet wat niet deert. Ook een biertje, schat?

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.