Bestetotnutoe op Taste of Amsterdam

Komend weekend is er een feestje in het Amstelpark in Amsterdam. En als je van eten houdt, is dat feestje dé plek waar je moet zijn. Vanaf donderdag is daar Taste of Amsterdam.

Iedereen die ook maar iets met eten en drinken te maken heeft, heeft een weekendretourtje Amsterdam geboekt. Alles wat je wil, is er. Bekende chefs, bekende restaurants, kooktheaters, markten met lekker eten.

En dit jaar is er nog iets heel leuks.  Bier&Co organiseert een biertheater. What the hell is een biertheater denk je? Allemaal kijken naar mensen die praten over bier?

Nee, helemaal niet! Een biertheater is natuurlijk horecaas voor een geweldig zuipfestijn. Bier voor na het eten. Schots bier met, jawel, Brewdog. Dat is altijd lachen. Bier en spijscombinaties. Een ontzettend spannende face-off: bier vs. wijn. Welke gaat nou echt beter met kaas? Mat Brophy van Flying Dog neemt het op tegen Cuno van ’t Hoff.

En dan is er nog een onderdeel waar echt iedereen van op het randje van zijn stoel gaat zitten. Bier en chocola! De onmogelijke combinatie mogelijk gemaakt. En door niemand anders dan Bestetotnutoe. Samen met Gert van Soest van Chocolaterie Pierre gaan we bewijzen dat bier en chocola de ultieme combinatie is. Geloof ons, we gaan je compleet overtuigen.

Je houdt van bier? En je houdt van eten? En je bent te vrekkig om onze veel te dure bierproeverij te betalen? Dit weekend heb je de kans om ons aan het werk te zien. Kom naar Taste of Amsterdam!

 

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

3 gedachten over “Bestetotnutoe op Taste of Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.