Bestetotnutoe verdedigt Nederland op bierbloggersconferentie

Als leidende figuren in de bierblogosfeer moest het er een keer van komen. We moeten naar een conferentie. Je kent ze wel: allemaal mensen in pak met een naamplaatje die de hele dag luisteren naar stoffige verhalen en dan ’s avonds in de bar zich volledig klem zuipen en vergrijpen aan collega’s. Je bent er tenslotte even uit.

Wij gaan echter naar een andere conferentie. Wij gaan naar de European Beerbloggers Conference. Elke zichzelf respecterende bierblogger is daar aanwezig. Wij dus ook.  Bierbloggersconferenties zijn anders dan normale conferenties. Wij hoeven namelijk niet te wachten tot na alle suffe praatjes om te gaan drinken. Wij gaan drinken tijdens de suffe praatjes.

En over suffe praatjes gesproken. Wij gaan meedoen aan zo’n suf praatje. We zijn gevraagd om in een panel mee te praten over het bierbloggen in Nederland. Nou weten wij wel wat van bierbloggen in Nederland. We hebben er zelfs een eigen mening over.

We zijn ook benieuwd naar jouw mening. Wat verwacht jij van een bierblog? Wat mis je? Dat soort vragen. We hebben dan ook een korte poll op bestetotnutoe gezet. Doe mee! Hoe meer we weten, des te harder we kunnen roepen op de conferentie. Al die andere Europese bloggers komen niet eens aan het woord!

[wpsqt_survey name=”Bierconferentie Londen”]

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

Een gedachte over “Bestetotnutoe verdedigt Nederland op bierbloggersconferentie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.