Bestetotnutoe blogt dit weekend in Londen

De bestetotnutoe redactieauto. Ook hier staat hij stil.Terwijl jij dit leest zijn wij waarschijnlijk op weg naar Londen. Daar is de Europese Bierbloggersconferentie en dat is natuurlijk niks als wij er niet bij zijn. De kans dat we er ook echt komen, is niet al te groot, want we gaan met de bestetotnutoe redactieauto. Dat is een plastic zelfmaaksel, met als belangrijkste ingrediënten tie-raps en de assen van een Ford Cortina.

Maar goed, mochten we het halen, dan komen we ook met een verhaal. Jóuw verhaal, want je hebt natuurlijk onze poll ingevuld. Daaruit blijkt dat jij bierbloggers ziet als aanwinst voor het internet. En dat je meer reviews van bieren wil. De boodschap die we meenemen is dat bierdrinkers verwachten dat bloggers een mening hebben over bier. Een mening die nu nog vaak ontbreekt in publicaties. We zijn benieuwd hoe dat zit in de rest van Europa.

Zaterdag aan het eind van de middag begint het echte werk: live bloggen. Wij gaan dan een soort speeddaten met brouwers en vertellen wat we van hun bier vinden. En er tegelijk over bloggen. Dat is natuurlijk veel te ingewikkeld en je kunt live volgen hoe dat mis gaat op bestetotnutoe.

Foto’s plaatsen we zoveel mogelijk op Facebook en je volgt al het andere natuurlijk op Twitter. London, here we come!

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

Een gedachte over “Bestetotnutoe blogt dit weekend in Londen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.