Alweer een Lidl-stunt: lekkere Engelse Ales

OK, we weten dat we gevaar lopen te worden versleten als het online bierreclamebureau van de Lidl. Hobgoblins, Gauloises, het houdt maar niet op met zeer goed drinkbare speciaalbieren in de uitverkoopbak bij de Duitse paupersuper. De Corsendonks van vorige week sloegen we dan ook maar over. Maar deze week kunnen we dat niet. We willen wel maar we kunnen het niet. We kunnen niet jou deze aanbieding onthouden.

Twee keer zes overheerlijke Engelse ales in de aanbieding. Dat moeten we toch vertellen? Daarvoor rij je toch om? Net als wij? Daarvoor riskeer je toch een ingeslagen raam op de achterbuurtparkeerplaats van de Lidl? Wij in ieder geval wel!

Eerlijk gezegd weten we ook helemaal niet of het wel wat is. Hobgoblin zit erbij en dat is altijd goed. De rest kennen we niet: Cumberland (klinkt als een goedkoop kledingmerk), Pedigree (Woef!), Old Thumper, Oxford Gold en Bank’s Bitter. Gewoon stoere Engelse namen. Daar houden we van en wij staan dus morgen in die hele lange rij voor de Lidl-kassa.

Trouwens, tweemaal zes ales kosten je 15 euro. Het zijn halve liters, een koopje dus.

Lees ook:
Gauloise bij de Lidl
Bier bij de Lidl: spoel weg die recessie!
Hobgoblin bij de Lidl!

Arnoud

Drinkt liever beter dan meer. Blogt met een mening. Houdt van alle soorten bier behalve kriek en geuze. Strijdt onvermoeibaar voor het universele recht op goed bier.

6 gedachten over “Alweer een Lidl-stunt: lekkere Engelse Ales

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.