25 graden: je beste barbecue tot nu toe

Jawel, de weerverwachting voor dit weekend is 25 graden. En nog mooier, het is een lang weekend. Alle tijd om te genieten van lekker bier en lekker eten.

En mensen, geef maar toe, je barbecue- dna begint weer te kriebelen. De briketten staan al een aantal weken klaar in de schuur, je bbq is al meerdere malen schoongemaakt. Maar nu, ja nu is het je kans. Allemaal buiten, vlees op de gril en bier drinken. Je vraagt jezelf af: kan het beter?

En bestetotnutoe.nl geeft antwoord: jazeker kan het beter. We gaan nu eens echt barbecuen. Met echt lekker vlees. Met goeie salades en bijgerechten. En vooral, omdat we altijd gaan voor net wat beter dan normaal, met echt lekker bier.

Ja, je leest het goed. We gaan niet in de supermarkt zomaar wat kratten pils uit het schap trekken. We gaan echt lekker bier drinken. Daarom hebben we voor jullie, de enige, de echte, de complete:

Bier bbq

Een volledige handleiding voor een succesvolle barbecue. Met planning, boodschappenlijst, recepten en natuurlijk de juiste bieren. Er is nu geen excuus meer voor je gebruikelijke middelmatigheid. En je moet morgen al aan de slag, dus downloaden en printen dat ding.

Eet smakelijk

Hayo

Drinkt liever geen bier dan vies bier. Het leven is te kort om bocht te drinken. Is van mening dat goed bier gedeeld moet worden met anderen. Bier is er om door iedereen van te genieten.

9 gedachten over “25 graden: je beste barbecue tot nu toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.